Vršimo popravku CRT, LED, LCD i plazma televizora

Već 25 godina EXIL servis vrši kvalitetan i efikasan servis. Naši serviseri su vrhunski stručnjaci kada je u pitanju stara kao i moderna tehnologija. Vršimo popravke CRT, LED, LCD i plazma televizora. Popravljamo sve vrste daljinskih upravljača. Koristimo isključivo originalne rezerne delove čime se Vašim uredjajima obezbedjuje kvalitet i duži vek trajanja.

Popravljamo VIDEO, AUDIO i HI-FI opremu. Servisiramo i održavamo sisteme video nadzora i ozvučenja

Stručnjaci EXIL servisa iz ove oblasti brzo, efikasno i kvalitetno rešavaju sve probleme. Servisiramo DVD rezače i plejere, Blu-Ray uređaje, kućni bioskop. Popravljamo sve vrslte muzičkih uredjaja, iPod i MP3 plejere. Posedujemo bogato iskustvo u servisiranju digitalnih kamera i digitalnih multipleksera. Radimo održavanje sistema video nadzora kao i sistema ozvučenja.

Servis računara

U našem servisu možete dobiti uslugu efikasnog i profesionalnog servisa laptop računara, desktop računara, tableta, popravku kompjuterskog hardvera, instalaciju, podešavanje i popravku softverskih instalacija.

Radimo popravku elktroničkih sklopova industrijskuh postrojenja

U slučaju da imate problema sa elektronskim sklopovima Vaših mašina, pozovite nas, otkolnićemo u naj kraćem mogućem roku problem kako bi Vaše mašine nastavile sa radom.

Mi servisiramo SVE što drugi ne mogu !!!